2019 - Boksläpp och textilutställning

boksläpp och textilutställning

1:a maj  2019-05-01

Plats: Allas Hus, Borgunda

Så mkt kärlek ♥️ Vilken dag!!

Så underbart och så roligt att få träffa er alla !
Börjar landa lite smått efter intensiva dagar och veckor. 
Stort TACK till alla er som kom på vårt boksläpp i onsdags. ( nyper mig fortfarande lite i armen för att förstå att detta verkligen händer )

Vänner, långväga släkt, stammisar, nya vänner och vänner man inte träffat på 16 år..., så himla kul att ni kom och vill fika gott och köpa vår bok 

Och ett extra tack till familj och vänner som hjälpte till under dagen med servering, disk, foto och kaffekokning, älskar er!

Bordet uppdukat med vår bok och tidningsartiklar att läsa! Det bläddrades i provexemplaren och smakades genom fika i cafét.

Så roligt och en fantastisk känsla att få signera denna bok under dagen till er som önskade! 

Tillsammans med vår duktiga fotograf till boken Ingela Linder. Till höger ser ni Johanna Törni som vann vår bok i tävlingen vi hade innan vårt boksläpp! Stort grattis till dig! 

Många vackra unika tryck med tavlor och tyg skapade av Ingegerd Schönborg visades på en stor vägg! Många av dem med i boken.

Kerstin höll café för fikasugna gäster! Det serverades ett 20-tal olika sorter av rawfoodfika med kaffe eller combucha. Populära var många av sorterna men pekankolapaj med vaniljsås, jordgubbstårtan, hallonpajen var mycket populära! Likaså mitt nya recept jag skapat "lakrits och hallonruta" var mycket pppulär bland lakritsälskarna! 

Kerstin instruerar tjejerna innan öppningsdags. Med framför och bakom disk är hela familjen samt vänner och hjälper till. Tjejerna som idag sålde fika heter Maja, Ida och Mathilda.

Såå vackra blommor och gåvor vi fick denna dag! Så roligt att få uppskattning och lite extra lycka till på vägen! Tack alla ni! 

Lite mingel runt lokalerna.....bland både kunder och interiör...

Tack för en oförglömlig dag...!!! <3